top of page

DISZKOGRÁFIA

Minden kiadványunkra gondosan odafigyelünk. A lemezeken szereplő előadóművészek és zenei producerek mellett kiemelt figyelmet érdemelnek a tehetséges hangmérnökök, grafikusok és fotóművészek akikkel együtt dolgozunk, hiszen csak velük lesz igazán teljes az összkép.

KILLAKIKITT - NE SZARAKODJ!

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2009

Killakikitt - Ne Szarakodj! lemezborító

19 Trekk

Közreműködők:

Saiid (AKPH), NKS (Kriminal Music)

Norba (Kriminal Music), PKO, Harakiri

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), 4th Disciple (Wu-Tang)

Chaze (Grim Team), J-$crilla (Guns-N-Butter)

Blood-O, Brokenfinguz, VoiceCa$hmoneybeatz, Don P

Mix/Master:

Demo (SlangStudio / Macmastering)

Grafika:

Saiid (AKPH) & AZA (ScarcityBP) | Zemen Tamás (fotók)

A Killakikitt 2009-ben megjelent "Ne Szarakodj!" című albuma az autentikus magyar rap szcéna egyik ikonikus albuma. Az album nyers, szókimondó stílusa és kemény szövegei hűen tükrözik a csapat anarchista, lázadó szellemiségét.

A zenekar tagjai, Tirpa és AZA, erőteljes és szuggesztív előadásmóddal válnak ki a tömegből. Az albumra jellemzőek az erőteljes, sokszor provokatív dalszövegek és a fülbemászó dallamokkal teli zenei alapok. A „Ne Szarakodj!” tökéletesen adja vissza a magyar underground rap hangulatát, melyet a banda szövegei és előadásmódja tovább fokoz. A Killakikitt nem riad vissza a társadalomkritikától és a politikai üzenetektől sem, amely mélyebb réteget és gondolatébresztő tartalmat ad az albumnak. Az album dallamai és ütemei is jól kidolgozottak, a zenei háttér sokoldalúsága és a rap változatossága révén nem válik egysíkúvá. A "Ne Szarakodj!" egy olyan mű, amely a hazai rap kultúra fontos mérföldkövét képezi, és bátran ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a magyar hip-hop iránt.

A kiadvány érdekessége, hogy külföldi beatmakerek is dolgoztak az anyagon: 4th Disciple a Wu-Tang családból,

a francia származású Chaze a Grim Team csapatából és J-$crilla a Guns N Butter formációból.

Összességében, ha szereted a szókimondó, nyers és őszinte rap zenét, akkor a Killakikitt "Ne Szarakodj!" albuma kihagyhatatlan élményt nyújt. 

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

PKO - SZÖVETSÉG

2009

13 Trekk

Közreműködők:

Saiid (AKPH), Killakikitt (ScarcityBP)

Pánikszoba, Soup, Harakiri

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), Blood-O

BrokenfinguzVoice, Peet

Mix/Master:

Demo (SlangStudio | Macmastering)

Grafika:

Saiid (AKPH) & AZA (ScarcityBP)

pko.jpg

PKO másnéven Kopasz a 13. kerület kosárpályáin ismerte meg Azát és Tirpát és került az általuk alapított Scarcity Budapest kiadó vonzáskörébe, miután a Killakikittet hallgatva késztetést érzett, hogy saját maga is belevágjon a szövegelésbe. A srácok szárnyuk alá vették, megtanították a szövegelés alapjaira és mivel volt hozzá tehetsége, hamar elsajátította a megfelelő technikákat. Mély hangtónusát és egyszerű, de őszinte, süketelés mentes mondanivalóját használta új és meglévő ScarcityBP hallgatók toborzására. 

KILLAKIKITT - LEGENDA

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2011

15 Trekk

Közreműködők:

Saiid (AKPH), NKS (Kriminal Music)

Ketioz (Jam Balaya / Vicc Beatz), DSP (Bloose Broavaz),

Vészk'járat (Bloose Broavaz), Soup, Harakiri

FuraCsé (Káva Krú / Garage Productions)

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), Snowgoons (Goon MuSick)

Al'Tarba, Stu Bangas (Brutal Music), Anno DominiPeet

Mix/Master:

Demo (SlangStudio | Macmastering)

Grafika:

Saiid (AKPH) & AZA (ScarcityBP)

A csapat második lemeze koncepciózusabb, mint az elődje, míg azon a srácok válogatás nélkül szórták magukból az évek óta felgyülemlett szövegeket, ezen konkrét témakörök kerültek fókuszba. A mende-monda stílust sugallja a Legenda cím is. A kiadvány zenéiért nagyrészt AZA felelős, aki most előszeretettel használt filmbevágásokat a Spartacus sorozatból, hogy hozzá tegyen a megtervezett hangulathoz. Rajta kívül szokás szerint külföldi producerek is príma beateket dobtak a lemezre - Stu Bangas, Al Tarba, Anno Domini, valamint a Snowgoons csapata is képbe került végre, akikkel a ScarcityBP már korábban szövetkezett egy Budapesti koncert ürügyén. A közreműködő között szerepel a közkedvelt és kelekótya Ketioz a Vicc Beatz kiadó feje, a technikás flow fenomén FuraCsé, a Siska Finuccsi és Phat alkotta Vészk'járat csapata, a DSP, Saiid és a gödöllői nyelvpörgetők - azaz az NKS. A fejlődés kétségkívül hallatszik a Killákon - mind szövegileg és zeneileg - és a téma központúság is új fokozatot jelent a karrierjük tekintetében.

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

SCARCITYBP - BACK TO BUSINESS

2012

20 Trekk

Közreműködők:

Krumbsnatcha (GangStarr Foundation), Darkim Be Allah (Wu-Tang)

Craig G (Juice Crew), Goretex (Non Phixion), Psych Ward, Planet X

Gutta & Sunn Sunn (The Society of Invisibles)

Reef the Lost Cauze (Army of the Pharaohs), Chief Kamachi (AOTP)

King Magnetic (AOTP), Banish, Aims, Godilla, Breeze Evahflowin, EQ

Eternel, Mark Deez, Powder, Non Flaco, MOD the Black MarvelMordekäi

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), Brokenfinguz, Soup

Mix/Master:

Demo (SlangStudio | Macmastering)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink), AZA (ScarcityBP), Phenam, Saiid (AKPH)

A ScarcityBP-ről tudni illik, hogy fő profilja a zeneszerzés, így jött az ötlet, hogy szám szerint 25 külföldi előadót felsorakoztatva, létrehozza az első, Magyarországon kívüli hallgatóközönséget célzó produceri lemezét, melyen AZA a hozzá közel álló előadókat kérte fel közreműködésre. Név szerint: Krumbnsatcha (Gang Starr Foundation), Craig G (Juice Crew), Goretex (Non Phixion), Reef the Lost Cauze, Chief Kamachi és King Magnetic az Army of the Pharaohs formációból és többek között a holland származású MOD the Black Marvel. A lemezt a Magyar ! metál ! egykori mekkáján a Nuskull-on - Bali Dávid 9,5 pontra értékelte. A kiadvány megjelenése után AZA külföldi - rap szakmához köthető - kapcsolatai megsokszorozódtak és hasonló projekteket létrehozó producer barátokra tett szert. Érdekesség, hogy Method Man (Wu-Tang Clan) is megszólal a lemezen.

SCBP VS TKYD

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2012

15 Trekk

Közreműködők:

Killakikitt (ScarcityBP), TheShowKrú (Bloose Broavaz)

San (DeepFlow), DSP (Bloose Broavaz)

Norba (Kriminal Music), PKO, DJ-50

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP)

Mix/Master:

Demo (SlangStudio | Macmastering)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & AZA (ScarcityBP)

Az SCBP vs TKYD album egy izgalmas és egyedülálló együttműködés ami magában hordozza a két formáció egyedi stílusát és zenei látásmódját, amelyek együtt egy dinamikus és energikus produkciót eredményeznek.

Az album nem csak a rajongóknak, de mindazoknak is ajánlott, akik érdeklődnek a magyar zenei kultúra iránt és értékelik a magas színvonalú zenei és szövegi munkát. Ez az album egy újabb bizonyítéka annak, hogy a magyar hip-hop szcéna tele van tehetséggel és kreativitással. A Borító a Back to Business lemezzel egyetemben Borbás Róbert alias Grindesign munkája, melyet a Blizzard Entertainment egyik korai játéka a Blackthorne ihletett.

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

TIRPA - GYILKOS KRÓNIKÁK

2012

17 Trekk

Közreműködők:

AZA (ScarcityBP), NKS (Kriminal Music), N.B.S. (Big Bang Records)

Mikee Mykanic (CK Records), Tkyd (Bloose Broavaz)

AKR, BOM (DSP | Bloose Broavaz), PKO

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP)

Tibbah (M-Squad | Bloose Broavaz)

 

Mix/Master:

Demo (SlangStudio | Macmastering)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & Sonnyfive

A következő ScarcityBp kiadvány a sorban Tirpa második szólólemeze. Az első albuma: a "Hav" Dopeman gondozásában és felügyeletével jött létre és bár Tirpa minden tekintetben karrierje legjobb szövegeit tette hozzá az anyaghoz, a kifogásolható keverés és olcsónak ható design miatt a lemez nem nyűgözte le a rajongókat, így AZA segítségével Tirpa egy igazi, hamisítatlan underground albummal tért vissza, melynek címe Gyilkos Krónikák. Ez a kiadvány meghatározta és bebetonozta Tirpa helyét a Magyar rapben. Olyan kultikus zenék foglalnak helyet a kiadványon, mint a "Gádzsik 3", a "Magamba Bízok", a "Magány" és a közkedvelt "Kérdés" mely a Killakikitt első közreműködése az akkor még feltörekvő és rendkívül tehetséges Mikee Mykanic-al. A lemez a hazai zenepalettán minden kétséget kizáróan egy kiemelkedő hanganyag.

N.B.S. - BUDAVETS

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2014

16 Trekk

Közreműködők:

Killakikitt (ScarcityBP), SickNature (Goon MuSick)

Virtuoso (Big Bang Records), Slaine (La Coka Nostra)

Merkules (StompDown Records), Ed O.G, Jaysaun, Akrobatik

Blacastan (Army of the Pharaohs), Smiley, Emilio Tirado

NKS (Kriminal Music), Norba (Kriminal Music)

Kool Kasko (Kriminal Music), Nova Cain, B.R, Tha Specialist

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), Kool Kasko (Kriminal Music)

Mix/Master:

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & Sonnyfive

Az amerikai rapduó, az N.B.S. (Natural Born Spitters) és a magyar underground hip-hop szcéna találkozása a 2014-ben megjelent "BudaVets" albumban öltött testet, és lenyűgöző nemzetközi együttműködést eredményezett. Az album egyesíti az amerikai és a magyar rap legjobbjait, mind stílusát, mind tartalmát tekintve. A "BudaVets" albumban értelemszerűen keverednek az amerikai underground rap kemény, nyers vonásai és a magyar hip-hop sokszínűsége. Az N.B.S. tagjai, E'Flash és V. Knuckles, hoznak egy sajátos, hiteles attitűdöt és erős lírai képességeiket, amelyeket jól kiegészítenek az AZA alapzenék és a Magyar vonalból érkező közreműködők, mint például a Killakikitt, az NKS és Norba. Az album egyik nagy erénye, hogy bár különböző országból és kultúrából érkező előadók dolgoznak rajta, mégis egységes és koherens marad mind zeneileg, mind tematikailag. Összességében, az N.B.S. "BudaVets" albuma egy kiváló példája annak, hogy hogyan lehet két különböző hip-hop kultúrát úgy összehozni, hogy a végeredmény egy hiteles, szívből jövő és erőteljes zenei mű legyen. Az album mindenkinek ajánlott, aki értékeli a valódi, nyers rapzenét és nyitott arra, hogy felfedezze, milyen csodákra képes a zene határokat átlépve.

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

AZA/SCARCITYBP INSTRUMENTALS VOL. 1

2014

19 Trekk

Zenei Producer:

AZA (ScarcityBP)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & Sonnyfive

AZA első instrumentális lemeze egy ritka és értékes kincs azok számára, akik értékelik a hip-hop zenei alapjainak művészetét és azok mögöttes világát. Az album tisztán instrumentális, így az elsődleges hangsúly a zenei alapokon van, amelyek mesterien kidolgozottak és sokszínűek. AZA, mint a ScarcityBP zenei producere, bemutatja, hogy milyen kifinomult és kreatív megközelítéssel képes zenét alkotni. Az album összességében kiválóan egyensúlyoz a klasszikus hip-hop hangzás, a modern zenei elemek és a magyar kultúrából merített inspirációk között. Az album egyik fő erőssége a részletekre való odafigyelés. Minden egyes szám tele van finom, aprólékosan kidolgozott hangmintákkal, hangszereléssel és ütemekkel, amelyek megmutatják a szerző zenei tudását és szenvedélyét. A gondosan megkomponált zenék bizonyítják AZA elkötelezettségét a műfaj iránt, és hozzátesznek a magyar hip-hop kultúra gazdagításához.

KILLAKIKITT & SNOWGOONS
- KILLAGOONS

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2014

18 Trekk

Közreműködők:

Onyx (100 Mad), Slaine (La Coka Nostra), N.B.S. (Big Bang Records)

Snak the Ripper (Stealthbomb Records), Merkules (Stomp Down Killaz)

Mikee Mykanic (CK Records), Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz), PKO

NKS (Kriminal Music), Barbárfivérek (Bloose Broavaz), Turan Khan (NKS)

Zenei Producerek:

DJ Illegal (Snowgoons | Goon MuSick)

SickNature (SnowGoons | Goon MuSick)

C-Lance, Hitfarmers, Grim Reaperz

Mix/Master:

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & Sonnyfive

Az album tökéletesen ötvözi a Killakikitt duó - AZA és Tirpa - kompromisszumot nem ismerő, kemény stílusát és karakterét a világszinten elismert Snowgoons produceri csapat lehengerlő alapzenéivel. A beatek kemények, a hangminták pedig tökéletesen illeszkednek a szövegek hangulatához. A "Killagoons" egy intenzív hallgatási élményt kínál, amely a banda utánozhatatlan energiáját és nyers hangzását hordozza. A dalszövegek szókimondóak, provokatívak, tele vannak társadalomkritikával, személyes élményekkel és mély, sötét humorral. Az albumnak sikerül fenntartania a feszültséget és a figyelmet az első perctől az utolsóig, ami nem kis teljesítmény a mai túlszaturált zenei piacon. A Killakikitt megmutatja, hogy képesek folyamatosan hozni azt a magas színvonalat, amit a rajongóik elvárnak tőlük, miközben képesek új elemekkel is gazdagítani a repertoárjukat. A közreműködők között olyan raplegendák szerepelnek, mint az Onyx, Slaine és a kanadai szcénából teszi tiszteletét Snak the Ripper valamint Merkules. A hazai közreműködők hozzák a kötelezőt, ahogy a ScarcityBP állandó grafikusai Grindesign és SonnyFive is kitettek magukért a borítót illetően.

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

#SZUPERCSILLAGPARASZT

2015

13 Trekk

Közreműködők:

AZA (ScarcityBP), Tirpa (ScarcityBP)

Killakikitt (ScarcityBP), Kool Kasko (Kriminal Music)

Lippai László - Songoku Szinkron

Bozsó Péter - Vegita Szinkron

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP)

DJ Illegal (SnowGoons | Goon MuSick)

C-Lance

 

Mix/Master:

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink), Sonnyfive & Rawde

Az album címének játékos, provokatív jellege azonnal felkelti az érdeklődést és sejteti, hogy a tartalom sem lesz mentes az iróniától és szarkazmustól. 

Mikee Mykanic szofisztikált szövegvezetése és intelligens játékossága kiválóan harmonizál Ketioz egyedi, rendkívül szellemes és kiszámíthatatlan flowjával, valamint AZA (ScarcityBP) gondosan megkomponált zenei alapjaival. A beatek és hangminták sokszínűek és minden egyes szám egyedi atmoszférát teremt.

BRIGÁD - 1328

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2016

18 Trekk

Közreműködők:

-

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP)

DJ Illegal (SnowGoons | Goon MuSick), FLHT

Vherbal (Anno Domini), Rawmatik (Kriminal Music)

Mix/Master:

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Grafika:

Grindesign (Rooklet Ink) & AZA (ScarcityBP)

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

TIRPA - A VÁLLALHATATLAN

2017

14 Trekk

Közreműködők:

AZA (ScarcityBP), NKS (Kriminal Music)

Mikee Mykanic (CK Records)

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP)

DJ Illegal (Snowgoons | Goon Musick)

Bandezan, Artform

Tibbah (M-Squad | Bloose Broavaz)

Mix/Master:

Ketioz (Jam Balaya | Vicc Beatz)

Grafika:

Sonnyfive

AZA/SCARCITYBP
INSTRUMENTALS VOL. 2

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2017

19 Trekk

Zenei Producer:

AZA (ScarcityBP)

Grafika:

Brezs

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube

KRÚBI - NEHÉZLÁBÉRZÉS

2018

13 Trekk

Közreműködők:

Gege (Universal Music Hungary)

Zenei Producerek:

Krúbi (ScarcityBP | Universal Music Hungary), Seaside

Mix/Master:

Seaside

Grafika:

Horváth Réka & Krúbi

KRÚBI - ZÁROLÁS FELOLDVA

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube

2019

4 Trekk

Közreműködők:

Killakikitt (ScarcityBP)

Zenei Producerek:

Krúbi (ScarcityBP | Universal Music Hungary), Seaside

BandezanKapitány Máté (Universal Music Hungary)

Mix/Master:

Takács Jappán Zoltán

Grafika:

Horváth Réka & Krúbi

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

KILLAKIKITT - FŐGONOSZ FLOW

2019

13 Trekk

Közreműködők:

Krúbi (ScarcityBP, Universal Music Hungary)

Ljay (ScarcityBP), ER (Makita Gang)

Lippai László - Songoku Szinkron

Csőre Gábor - Narrátor Szinkron

Musimbe Dávid - Romlott Pap Szinkron

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), The Drumlord (Spider Sense), Weekta

Kapitány Máté (Universal Music Hungary), Ca$hmoneyBeatz

Mix/Master:

Pez (P20 Records)

Grafika:

SonnyfiveCzakó Balázs (Fotó)

KRÚBI - ÖSZTÖNLÉNY

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube

2020

10 Trekk

Közreműködők:

-

Zenei Producerek:

Krúbi (ScarcityBP | Universal Music Hungary), BEATó

Seaside, Kapitány Máté (Universal Music Hungary)

Mix/Master:

Seaside

Grafika:

Horváth Réka

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

TIRPA - FÉNY ÉS CSODA

2020

13 Trekk

Közreműködők:

AZA (ScarcityBP)

Krúbi (ScarcityBP, Universal Music Hungary)

Fiatal Veterán (Teswér), 4tress (Garage Productions)

Giaj (AK26), Ljay (ScarcityBP)

Zenei Producerek:

AZA (ScarcityBP), D26

Bandezan, BEATó

Mix/Master:

Pez (P20 Records)

Grafika:

SonnyfiveCzakó Balázs (Fotó)

AZA/SCARCITYBP
INSTRUMENTALS VOL. 3

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube
 • Bandcamp

2021

19 Trekk

Zenei Producer:

AZA (ScarcityBP)

Grafika:

Brezs

 • Spotify
 • iTunes
 • YouTube

MIRROR GLIMPSE - LEGENDÁS RIBANCOK NYOMÁBAN

2021

13 Trekk

Közreműködők:

k gang

Zenei Producerek:

BEATó

Krúbi (ScarcityBP, Universal Music Hungary

Mix/Master:

Seaside

Grafika:

?

bottom of page